TRAIN 2 INSPIRE

Trainers

ONZE TRAINERS

Wij zijn Danny Denekamp en Kim van der Raad. De passie en de liefde voor de sport staan in ons leven centraal. Het runnen van Train2inspire is voor ons een droom die uit komt. Deze droom geeft ons de kans jullie kennis te laten maken met specialisatie binnen de sport en de persoonlijke begeleiding die daarbij hoort.

Danny heeft meer dan 13 jaar lang kickboks ervaring. Geeft ruim 10 jaar lang enthousiaste kickboks trainingen, voor zowel volwassenen als jeugd en heeft wedstrijd ervaring in de ring.

Zijn gedrevenheid, energie, positiviteit en doorzettingsvermogen weet hij altijd over te brengen naar zijn leerlingen om het beste uit een training te halen.

 

Kim danst van kleins af aan. Streetdance, hip hop en gogo dance. In 2008 heeft zij haar Latin instructrice papieren behaald en geeft sinds 2018 ook sportlessen zoals Bootcamps, circuit (kracht) trainingen en balans- stretch lessen. Daarnaast is zij zelf een fanatiek sportster die fysiek alles uit haar trainingen wil halen.

Kim hoopt iedereen te  laten inzien dat je een body confidance kan opbouwen door te sporten en bewust bezig te zijn met jouw lichaam. Niet alleen sporten helpt hierbij, ook voeding speelt een belangrijke rol. Om deze reden is Kim in 2020 begonnen met de opleiding voedingsconsulente en sport.

 

Ons enthousiasme is aanstekelijk en wij hopen iedereen te kunnen inspireren hoe leuk bewegen en sporten is.

Sport werkt verbindend en wij zijn daarom ook van mening dat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dit zullen jullie zeker gaan ervaren wanneer je traint bij Train2inspire.

 

The sky is the limit!

Danny en Kim

Mijn naam is Ed v/d Hoonaard (Thai/Kickboks trainer)  ( NKBB gediplomeerd ).

 

In 1986 na een bezoek aan een kickboks gala in Hoofdorp, ben ik “besmet” geraakt met deze fantastisch mooie sport .

Ik startte bij voormalig sportschool Dobbelsteen in Hillegom.

Kickboksen was het gelijk helemaal voor mij: discipline, kracht ,lenigheid, conditie, kameraadschap en een heerlijke uitlaatklep!

Ik begon gelijk met 5 a 6 keer per week trainen en na 3 maanden stond ik al in de ring voor me 1e wedstrijd op een gala in Almelo.

Ik verloor deze wedstrijd overigens op punten. Mijn conclusie?
Nog harder trainen en ook nog extra trainen bij Sitan Gym in Hoofddorp.

 

Een paar wedstrijden verder, waarvan ik er ook een aantal won, besloten mijn vrienden en ik om naar de bakermat (Thailand) van onze mooie sport te gaan. (27 november ’88 t/m 27 december ’88).

Drie weken lang heb ik daar elke dag getraind bij Camp Sidyodthong in Pattaya bij temperaturen van 30 graden.

Hard gewerkt en ontzettend veel geleerd waarna ik klaar was om een wedstrijd tegen een Thaise vechter te doen in de open lucht bar ,, Best Friend “.

Keiharde pot die ik winnend af wist te sluiten ondanks al dat fanatieke Thaise publiek die zeker niet voor mij waren.

Super gave ervaring die ik iedereen aanraad die van deze sport houd!

 

In 1990 ben ik gestart met de opleiding voor Thai/ kickbokstrainer bij de voormalige NKBB (Nederlandse kickboksbond) heb ik deze met succes afgesloten.

Begonnen met les geven bij sportschool v/d Meij in Beverwijk en zelf gestart met trainen bij Shima Gym in Krommenie met diverse topvechters van weleer. (Andre Mannaart ,Bob Schreiber, Irma Verhoef etc. etc.)

In deze periode heb ik ook weer ontzettend veel ervaring opgedaan en vrienden voor het leven ontmoet.

In 1994 gestart met les geven bij Sportplaza in Hillegom voor 7 jaar, aansluitend bij Aarts Sport in Hillegom voor 18 jaar en nu klaar voor een nieuwe uitdaging bij onze mooie gym: Train2Inspire !

Ed v/d Hoonaard

Mijn naam is Ron van Loon, boks trainer.
Begin jaren ’70, in de tijd van Mohammed Ali, begon mijn interesse voor het boksen.
Toen der tijd was het niet zo makkelijk als nu om in de buurt een trainer te vinden waar ik boks lessen bij kon volgen. Via via kwam ik er uiteindelijk achter waar ik kon boksen.
Na 10 jaar voetbal, vond ik eindelijk in 1979 een sportschool in Sassenheim waar boks trainingen werden gegeven.
Na daar 1 jaar de beginselen van het boksen te hebben geleerd, kwam de clubkampioenschap. Deze werd gejureerd door Joop Brouwer.
Deze man heeft een grote indruk op mij gemaakt en bleek een echte boksschool, met veel wedstrijdvechters, in Haarlem te hebben.
Ik ben daarna direct begonnen met trainen in Haarlem. Uiteindelijk heb ik daar 26 jaar gebokst. Heb ik daar echt het spel en de verscheidenheid aan stijlen en tegenstanders geleerd. De (boks) ring is mijn tweede thuis.

21 Jaar geleden ben ik zelf begonnen met boks lessen te gaan geven aan zowel recreanten als wedstrijdvechters. Natuurlijk ben ik zelf ook door blijven trainen in Amsterdam en Den Haag.
Het trainen en het lesgeven doe ik nog steeds met heel veel passie en plezier.
Dus wil je het spel echt leren, of alleen je conditie verbeteren, ben je bij ons aan het juiste adres!

Ron van Loon

Mijn naam is Rick de Graaff.

Sinds mijn 5e levensjaar ben ik (46) actief in de sportwereld. Als kind begon ik met vechtsporten zoals judo; taekwondo; boksen en kungfu om dit op latere leeftijd nog uit te breiden met fitness, hardlopen en Yoga. Ik leefde voor mijn sporten en dus maakte ik van mijn hobby uiteindelijk mijn beroep.

Ik ben begonnen bij de landmacht (onderofficier/instructeur) en later opgewerkt tot operator bij de specialistische eenheden van Justitie en de politie. Beroepen waarin veel van je mentale fysieke capaciteiten worden gevraagd en waar ik mij als een vis in het water voelde.

 

Sinds mijn 15e jaar is boksen de rode draad in mijn leven geweest en ik doe dit nog altijd met veel plezier. Boksen is voor mij een sport waarin de normen en waarden worden gehanteerd die voor mij ook in mijn dagelijkse leven terugkomen: respect voor anderen, doorzettingsvermogen hebben, plezier hebben en gedisciplineerd zijn.
Met boksen ben je bezig met een gezonde ontwikkeling van je eigen lichaam en geest.

 

Vanaf 2007 geef ik onder andere met veel plezier boks trainingen aan zowel volwassenen als jeugdigen. In mijn trainingen staan een goede boks techniek, conditie en plezier voorop!
Heel graag wil ik mijn enthousiasme voor de mooie bokssport op een laagdrempelige manier overdragen aan anderen.

 

Voor mij is boksen is meer dan een uurtje trainen met elkaar….het is een ‘way of life’

 

Sportieve groet

Rick de Graaff

Mijn naam is Mathias Föllmi.

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met fitness was ongeveer 10 jaar geleden.
Elke woensdagavond deed ik mee met de tienerfitness. In die jaren is mijn enthousiasme voor de sport ontstaan. Vooral de dumbbells trokken mij aan.
Als 14-jarige wilde ik natuurlijk zo groot mogelijke armen, om te showen bij het zwembad. Dus ik deed biceps curl na biceps curl. In de jaren daarna kreeg ik steeds meer ervaring en leerde ik dat de biceps curl niet alles was. Naast fitness ben ik vanaf mijn 14de ook begonnen met kickboksen, waar ik nog steeds een grote passie voor heb.

 

Om mijn kennis over sport en gezondheid te vergroten, volg ik momenteel de HBO opleiding sportkunde. Daarnaast ben ik mij ook aan het verdiepen in krachttraining door verschillende bijscholingen te volgen. Zo heb ik in januari 2021 een module afgerond waarin ik mij gespecialiseerd heb in het personaliseren van trainingsprogramma’s. De volgende bijscholing vindt aankomende zomer plaats. In deze bijscholing staat het snel opsporen van disfuncties van spieren centraal om zo pijnklachten te voorkomen of te verhelpen.

 

Ik vind een gezonde leefstijl met sport ontzettend belangrijk. Mijn doel is dan ook om dit aan anderen over te dragen door mensen in een vertrouwde omgeving op een veilige en verantwoorde wijze te laten sporten. Zo kan iedereen fit worden en blijven.

 

Mathias Föllmi

Toen ik 19 jaar oud was, begon ik met kickboksen bij Ed van den Hoonaard.

Na een jaar trainingen te hebben gevolgd, begon ik aan wedstrijden.

Op advies van mijn trainer Ed, ben ik ook gaan trainen bij Shima gym in Krommenie, om nog meer ervaring op te doen.

Adre Mannaart was daar de trainer en gaf in deze periode les.

Ik en zes jaar bij Shima gym getraind en wedstrijden gedaan.

In deze zelfde periode ben ik ook begonnen als trainer bij Aarts Sport in Hillegom.

Ik vind kickboksen is een geweldige sport waar alles inzit: kracht, techniek, lenigheid, conditie, reactievermogen, discipline en recept voor elkaar.

Iedereen kan het op zijn eigen niveau beoefenen.

Ik zie je snel.

Osu!

Jaap Stoop

Mijn passie voor Muay Thai is ontstaan toen ik 14 was. Bij de lokale gym kon ik twee keer per week trainen met leraren thaiboksen, taekwondo, karate en een bodybuilder. Naast mijn passie voor sporten heb ik ook een passie voor mijn vakgebied, zijnde M&A. Niet te verwarren met MMA voor de kenners, maar Mergers & Acquisitions; ofwel een financieel vakidioot op het gebied van fusies & overnames. Een financiële man met scherp gevoel voor commercie en resultaat. Op 25e jarige leeftijd emigreerde ik met mijn vriendin Maaike naar Australië. Na 6 mooie jaren zijn we weer teruggekeerd naar Nederland. Na enkele jaren gewerkt te hebben bij Boer & Croon, heb ik de ondernemers schoenen aangetrokken bij Smart Ventures Capital en actief meegebouwd aan de deelnemingen. Mijn zoons Thomas en Max zijn in Sydney geboren; mijn dochter Emma in Nederland. Onze kinderen hebben de passie voor sporten van mijn vrouw en ik overgenomen. We gaan met ze naar Nederlands kampioenschappen trampolinespringen en ritmisch gymnastiek. Onze zoon Thomas doet aan G-voetbal waar ik als trainer / coach de eer heb om kinderen met een beperking te begeleiden. Met Train2Inspire wil ik mijn steentje bijdragen in het inspireren van eenieder voor sport en beweging en ook kinderen met een beperking.

Emiel