Train 2 inspire

Lesaanbod

Boksen

Boksen is een tactische vechtsport waarbij coördinatie van ogen, voeten en handen en conditie centraal staan.
Tijdens de trainingen zal je merken dat boksen niet alleen fysiek een uitdaging kan zijn maar ook mentaal. Respect en zelfbeheersing staat in de lessen op nummer een.
De trainingen zijn voor elk niveau toegankelijk. Daag jezelf uit en probeer een les!

Kickboksen

Kickboksen is een budosport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De stoten van het boksen worden gecombineerd met de trappen uit de sporten zoals karate en taekwondo.

Net als bij het boksen staat zelfbeheersing en respect op nummer een. Kickboksen doe je met een trainingspartner.
Ook deze les is voor elk niveau toegankelijk.

Zaktraining

De naam van de training spreekt voor zich: trainen op een boks zak. Voor een full body workout ben je bij de zaktraining aan het juiste adres. Tijdens de les wordt jouw conditie en kracht op de proef gesteld. Maar wel op jouw eigen tempo.
Vindt je het als vrouw prettiger om deel te nemen aan een zaktraining met alleen vrouwen?
Ook dit is mogelijk tijdens onze WOMANS- ONLY les.

Circuit training

Een circuit training is een intensieve training van 30 minuten. In deze 30 minuten zal je een oefening 45 tot 60 seconden uitvoeren met daarna een korte herstelperiode van 10 tot 15 seconden. In de herstelperiode ga je verder naar de volgende oefening. De circuit ronde zal in totaal drie keer worden herhaald.
Deze manier van trainen is heel efficiënt en effectief bij goed uitvoeren.
Door de groepen van de circuit training redelijk klein te houden, zal de begeleiding optimaal zijn om het beste uit jouw training te halen.

Booty Burn

Mooie ronde en strakke billen, wie wil dat nou niet?! Met de booty burn les ga je veel met resistance bands aan de slag om doelgericht de glutes te triggeren.
Door een resistance band te gebruiken zorg je ervoor dat de spierontwikkeling en de vetverbranding wordt bevorderd.
Are you ready to feel the burn ladies?

Personal training

Met personal training werk je één op één samen met jouw instructeur. Samen met de instructeur streef je ernaar om je hoofddoel te behalen. Wij werken om deze reden met subdoelen. Wij willen dat jij je successen behaald en daarbij is het nodig je doelen realistisch te houden.
Ieder individu heeft zijn eigen wensen en doelen. De instructeur zal jouw stok achter de deur zijn.
Het grootste behaalde succes zal zijn wanneer jij je weer lekker in je vel voelt, je energieker en fitter bent en meer body confidants hebt.

In combinatie met personal training is het mogelijk voedingsadviezen te krijgen om een nog beter resultaat te behalen binnen jouw eigen gestelde doelen.

Yoga

Yoga is de oudste manier van persoonlijke ontwikkeling. Yoga betekent “verbinding” en richt zich op “zijn”. Je werkt aan een fysiek gezond lichaam en een rustige, heldere geest. Je gaat niet mee in je gedachten, emoties en gevoelens. Je neemt ze waar en laat ze er simpelweg zijn. Zo ontstaat er ruimte in je lichaam, hoofd en hart.

HIT workout

HIT staat voor High Intensity  Training. Een HIT workout is een vorm van intervaltraining, een cardiovasculaire trainingsstrategie waarbij korte periodes van intensieve training wordt afgewisseld met een minder intensieve herstelperiode. Hierdoor raken je spieren sneller uitgeput. Deze uitputting is dé uitdaging van de training.

Balans en stretch

De balans en stretch les is er om ervoor te zorgen dat de spieren sterker en flexibeler worden. De les is opgebouwd uit oefeningen om jouw “core balans” te verbeteren. Wanneer de lichaamshouding optimaal is, zal dit preventief helpen tegen verschillende blessures.
Hoe beter jouw houding, hoe minder de spieren hoeven te corrigeren. Daarnaast is het sterker en flexibeler maken van de spieren een plus voor eventuele andere trainingen die je volgt. 

Cirquit boxing bootcamp

De circuit boxing bootcamp is de perfecte combinatie wanneer je bootcamp en boksen leuk vind. Haal alles uit je training qua cardio en kracht wanneer je deze twee trainingen tot één training maakt. Omdat het een circuit training is, zal je veel werken met herhalingen.

G (kick) boksen

Voor de sportieve jongeren met een beperking uit Hillegom en omstreken hebben wij ook een speciale training in ons rooster om te kunnen (kick) boksen.
Voel je vrij en train gezellig met ons mee!

Body& Balance